PV de Zwaluw, Wijhe 100 jaar

door | mrt 1, 2023 | Evenement, Verenigingen

In 1923 is de postduivenvereniging in Wijhe opgericht. Dit betekent dat PV de Zwaluw dit jaar 100 jaar bestaat. Het is dus een bijzonder jaar waar we als vereniging zeker bij stil zullen staan.

Ter aftrap van het 100-jarige bestaan, hebben we een bonnenverkoop gehouden. Daarvoor zijn 45 tegoedbonnen voor een duif online geveild. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar de vereniging, maar het grootste gedeelte naar een goed doel. Tijdens de feestavond op 24 februari is de opbrengst bekend gemaakt en hebben vertegenwoordigers van 2 goede doelen een cheque in ontvangst genomen. Voorzitter Frank Jacobs kon een cheque van 1000 Euro uitreiken aan Wilco Roetert Steenbruggen als vertegenwoordiger van Stichting Zwembad De Welters. De Welters kan het bedrag goed gebruiken bij het verduurzamen van het zwembad. Twee vertegenwoordigers van Kika konden tevens een cheque van 1000 Euro in ontvangst nemen. Door Kika is onder andere het Prinses Maxima centrum gerealiseerd en ze waren erg blij met de donatie.

Op 7 mei bestaat de vereniging exact 100 jaar. Leden, oud-leden en andere geïnteresseerden, zet alvast deze datum in uw agenda. Aan het einde van de middag zal er een receptie georganiseerd worden. Meer informatie volgt later.