DorpsAmbitiePlan voor Den Nul, Fortmond en Duur

door | jun 21, 2023 | Berichten

Vorige week is het eerste exemplaar van het DorpsAmbitiePlan (DAP) van Den Nul, Fortmond en Duur overhandigd aan wethouder Judith Compagner van de gemeente Olst-Wijhe.

Plaatselijk Belang Den Nul-Fortmond-Duur, de initiatiefnemer van dit plan, had vorig jaar de inwoners gevraagd na te denken over hoe hun dorp in de toekomst nog mooier, duurzamer en aantrekkelijker zou kunnen worden. Na enkele brainstormavonden en een online enquête zijn de aangedragen suggesties uitgewerkt en uiteindelijk in het DorpsAmbitiePlan opgenomen. Met dank aan Miranda Mulder van AnnoNu. Begin juli zal dit DorpsAmbitiePlan in boekvorm bij elk adres in Den Nul, Fortmond en Duur worden bezorgd. Als u wilt helpen om de doelen te realiseren, meldt u zich dan aan bij Plaatselijk Belang Den Nul via e-mailadres: plaatselijkbelang@live.nl
Er is veel werk te doen, denk aan o.a. het aanvragen van subsidies en vergunningen. Maar ook voor de meer praktische taken worden vrijwilligers gezocht. Op woensdag 28 juni is er in het Buurthuis te Den Nul een infoavond, waarin wordt uitgelegd hoe de ideeën kunnen worden uitgevoerd. Wilt u iets betekenen voor uw dorp? Kom dan naar deze avond. Aanvang 20.00 uur.

Op de foto het voltallige bestuur van Plaatselijk Belang Den Nul samen met wethouder Judith Compagner en Miranda Mulder van AnnoNu. Voorste rij vlnr: Hugo Ankersmit, Wethouder Judith Compagner, Patrick Brinkhof, Ferry Vogtschmidt, Gerke Brouwer, Lia Molendijk. Achterste rij vlnr: Thea Bouwmeester, Miranda Mulder van AnnoNu, Monique Veldhuis.