Zonnige klanken op de Boerhaar tijdens het zomerconcert van Amicitia

door | jun 21, 2023 | Evenement, Verenigingen

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent maar één ding: het is weer tijd voor het jaarlijkse zomerconcert van Amicitia, welke plaats zal vinden op zondag 25 juni. Het is voor de vereniging een van de laatste optredens voor haar zomerstop, maar zeker een waar naar uitgekeken wordt.

Het concert zal om 10.30 uur ’s ochtends van start gaan en vindt plaats bij De Logtenberg op de Boerhaar. Hier zal u worden ontvangen op het terras, waar u onder het genot van een drankje zal genieten van een muzikaal programma. Zoals u van de muziekvereniging gewend bent, zullen alle onderdelen van Amicitia zich weer laten zien en horen. De entree voor dit concert is gratis, eventueel kunt u de vereniging steunen door middel van een vrije gift.

Zoals menig vereniging zal erkennen zijn veranderingen in de samenstelling van een vereniging iets dat er nu eenmaal bij hoort. Zo heeft Amicitia sinds begin maart een nieuwe dirigent aangenomen. Peter Nieuwkamp staat sindsdien aan de leiding bij het orkest. Hij zal zich uiteraard tijdens dit concert weer presenteren.

Maar ook in het aantal leden heeft de afgelopen jaren wat verschuivingen plaatsgevonden. Daarom is Amicitia nog steeds hard op zoek naar nieuwe, enthousiaste leden om de vereniging te versterken. Jong of oud, iedereen is meer dan welkom. Heeft u interesse of zijn uw kind(eren), familie of andere bekenden enthousiast? Maak dan gebruik van de (gratis) proeflessen die de vereniging aanbiedt bij het onderdeel naar keuze. Voor meer informatie en/of aanmelden kunt u vrijblijvend contact opnemen via info@showkorpsamicitia.nl