Tennis on Tour bij ATC Wijhe

door | mei 24, 2023 | Verenigingen

Afgelopen woensdag was het feest bij ATC Wijhe. Bijna 50 kinderen, waarvan een groot deel nooit getennist had, hebben deelgenomen aan Tennis on Tour. “Het was een geweldig spektakel aldus Marjolein Luurs” van de jeugdcommissie. “De KNLTB kwam langs met een fantastisch programma, heel veel gezellige en uitdagende spelletjes, met mascottes en prijzen voor de deelnemers. Een team van professionele tennisentertainers hebben er tezamen met onze tennislerares en een aantal vrijwilligers voor gezorgd dat de kinderen een onvergetelijk dag hebben gehad”.

Deze mooie dag kwam mede tot stand door een bijdrage van de Gemeente Olst-Wijhe om kinderen na de coronaperiode meer te laten bewegen.
Deze dag en het recent georganiseerde schooltennis, waarbij 450 lagere schoolleerlingen hebben kennis gemaakt met tennis, heeft de vereniging al weer een aantal nieuwe actieleden opgeleverd. Kinderen kunnen zich t/m 26 mei nog opgeven voor de actie via de website of trainer@atcwijhe.nl en kunnen dan een aantal maanden onbeperkt spelen incl. 7 lessen voor slechts €35.