Vijftiende Wandel-4-daagse Wijhekomt er aan!

door | mei 17, 2023 | Evenement

Dat is een feestje waard, de 15e keer dat de wandel-4-daagse van Wijhe georganiseerd wordt. En daarom gaan wij met het hele dorp wandelen. Wij kijken er naar uit dat een hele slierten wandelaars door het dorp trekken en op weg zijn om na vier dagen een medaille in ontvangst te nemen. Onze verwachtingen zijn zeer hoog gespannen.

De voorbereidingen voor de wandel-4-daagse Wijhe zijn in volle gang. We hebben weer paar nieuwe routes toegevoegd. Dit jaar is de 4-daagse van 20 t/m 23 juni. De start is elke avond bij Cafe het praothuus, behalve de woensdag, dan vertrekken we bij het Wijhese Veer, voor een wandeling aan de overkant.
Iedereen kan meedoen aan de Wijhese wandelvierdaagse, alleen of met een groep. Groepen moeten zich vooraf aanmelden, dit kan tot 3 juni 2023 Groepen bestaan uit ministens 10 personen, hiervoor zijn de kosten € 5,- euro per persoon. U kunt een inschrijfformulier aanvragen door een mailtje te sturen naar wandelvierdaagsewijhe@yahoo.com. Daar staat alle informatie op. De meeste verenigingen en basisscholen in Wijhe hebben al een brief hierover ontvangen.
Voor Individuen is deelname ook € 5,- en zij kunnen zich inschrijven tot vlak voor de start op de eerste avond, dinsdag 20 juni. Voor elke deelnemer ligt er op vrijdag een medaille klaar.
Sponsoren zorgen elke avond voor een verrassing of een versnapering op de route. Het vierdaagse comité is blij met deze bedrijven die geheel belangeloos iets aanbieden. Dit jaar hebben we in ieder geval al heel veel medewerking waarvoor we als organisatie dankbaar zijn.
Ook dit jaar is de woensdag weer de speciale avond. Alle wandelaars vertrekken die avond vanaf de Wijhese veerpont om aan de andere kant van de IJssel een mooie route te lopen. Zo zie je onze gemeente eens van een andere kant.
Wilt u niet alle avonden wandelen, geen probleem, u meld zich bij de start en wandelt 1 of 2 avonden mee, gewoon omdat het leuk en gezond is.
Kom, zet uw beste beentje voor en meld u aan voor de wandel-4-daagse van Wijhe!

Vrijwilligers gevraagd:
Ook bij een enthousiast team wil wel eens iemand stoppen, voor de komende edities zijn we nog op zoek naar een aantal vrijwilligers, met name Verkeersregelaars en ook vrijwilligers voor hand en span diensten tijdens de vierdaagse ’s avonds. Kortom De plannen worden gemaakt, de routes uitgezet, maar tijdens het evenement zelf kunnen we nog wel wat hulp gebruiken. Meld je aan via ons e-mailadres wandelvierdaagsewijhe@yahoo.com