Jubileumuitvoering: Muziekvereniging Salland 100 jaar?!

door | apr 18, 2023 | Berichten, Verenigingen

U leest het goed. Muziekvereniging Salland uit Lierderholthuis bestaat al 101 jaar. Zij zou het 100-jarig bestaan al eerder vieren. Echter viel dit plan in duigen door het welbekende Covid-19 virus. De vereniging heeft besloten het jubileum uit te stellen tot betere tijden, zodat zij dit jubileum met alle vrienden van de vereniging kan vieren. Daarom viert de 101-jarige vereniging in het jaar 2023 haar 100 jarig bestaan.

Op 22 april is de jaarlijkse uitvoering. Deze avond zal een gouden gloed krijgen. Wellicht komt goud van oud deze avond om de hoek kijken, maar wat houdt dat in? Komen er oude bekenden langs van de vereniging? Of heeft het iets met de muziek te maken? Maar waarom moet goud altijd oud zijn? Kan het niet betekenen dat het nieuwe gouden tijdperk is aangebroken, met nieuwe gezichten, nieuwe muziekstukken of wellicht hele nieuwe instrumenten?
Bent u ook zo nieuwsgierig naar deze jubileumuitvoering en wilt u de antwoorden op deze vragen met eigen ogen aanschouwen? Muziekvereniging Salland uit Lierderholthuis nodigt u van harte uit op de jaarlijkse uitvoering, met dit jaar een bijzondere jubileum tint op zaterdagavond 22 april 2023 in het Dorpshuis in Lierderholthuis. Aanvang is 20.00 uur. De entree bedraagt € 5,- en ‘Vrienden of Supporters van Salland’ hebben op vertoon van hun donateurskaart gratis toegang.