Wil jij hier wel zijn?

door | apr 18, 2023 | Berichten

Woensdagavond 3 mei interactieve lezing in Olst.

Dat is de intrigerende titel van het boek dat Ineke Dane geschreven heeft.
Het boek maakt volgens haar duidelijk waarom het belangrijk is dat je hier bent en dat je volmondig JA mag leren zeggen tegen jouw aanwezigheid hier op aarde.

Daarnaast geeft dit boek antwoord op de vraag waarom we zo gevoelig worden/zijn.
Wil jij hier wel zijn? geeft inzicht in waarom je dit leven meemaakt, zoals je het meemaakt. Of dat nu de eenzaamheid en de onmacht was tijdens de Covid-19 periode of bijvoorbeeld het gevoel van gevangen zitten in jezelf door onmacht rondom hoogsensitiviteit.
Ineke Dane geeft aan dat dit boek je antwoorden geeft waarom je hier bent, dat je nooit alleen bent en dat je het zeker niet allemaal alleen hoeft te doen.
Dit boek is niet op eigen kracht ontstaan, zo vertelt de schrijfster.
“Wil jij hier wel zijn? bestaat uit verhalen van ervaringsdeskundigen. Mensen die op aarde geleefd hebben met dezelfde hoge gevoeligheid en dezelfde grote levensvragen. Zij zijn echter niet meer op aarde, maar aan gene zijde. Vanuit de Lichtwereld hebben ze inzicht gekregen over hun geleefde aardse leven. Deze inzichten hebben ze met mij gedeeld om door te geven. Zodat de lezer vertrouwen krijgt in zijn/haar eigen situatie. Het is een gechanneld boek dus.”
In het boek wordt uitgelegd hoe je kunt leven met al deze gevoeligheden in een wereld die daar nog steeds niet helemaal voor open staat. Daarnaast is het ook een praktisch boek. In diverse verhalen vertellen de ervaringsdeskundigen over oefeningen die als helpend ervaren zijn. Deze oefeningen zijn uitgebreid beschreven in het laatste hoofdstuk.

Woensdagavond 3 mei 2023 zal Ineke een interactieve lezing geven over dit boek in Het Middenhuis (vereniging Het Aardehuis) aan de Rietgors 22 te Olst. Inloop is vanaf 19.15 uur. 19.30 uur is de start van de lezing. Er wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd om de kosten te dekken. Graag aanmelden via: info@inekedanedeheelmakerij.com
Het boek: Wil jij hier wel zijn? zal deze avond ook te koop zijn en is per pin en contant te betalen.
Meer over de inhoud van het boek of over de schrijver vind je op www.inekedanedeheelmakerij.com