KPJ Feestweekend Boerhaar 21, 22 en 23 april 2023

door | apr 14, 2023 | Evenement

Locatie tentfeest: Boerhaarseweg Wijhe

Vrijdag 21 april FOUTE HOLLANDSE AVOND, voor jong en oud.
Vanaf 20.30 uur begint het muziekspektakel met een optredens van JANNES, Hij word ook wel de koning van de piratenmuziek genoemd. Met een eigen specifiek geluid en zijn fans die dat maar al te goed kennen. Lekker meezingen, uit het leven gegrepen, vrolijk en een tikje melancholisch. Ook geeft ANCORA een optreden deze avond. Met de wind vol in de zeilen laten ze menig muziek hart sneller kloppen. Het anker is los en nu volle kracht vooruit!
Ook zal WIMMIE BOUMA op het podium verschijnen. Deze sympathieke zanger uit Zwolle is bij vele muziekliefhebbers en zeker bij zijn fans zeer herkenbaar.
De mega hit van Wimmie is ‘De Ring Die Jij Draagt’. Deze hit heeft maar liefst 5 MILJOEN VIEWS OP YOUTUBE, waarvoor hij een gouden award in ontvangst mocht nemen. Deze avond mag je dus niet missen.

Online voorverkoop tickets via http://www.kpjfeestweekend.nl

Zaterdag 22 april 2023

Vissen op de zaterdagmiddag !
Dit nieuwe evenement zal voor het eerst plaatsvinden tijdens het KPJ feestweekend.
Het enige wat u mee hoeft te nemen is een hengel, een stok, een panlat, een buis of iets dergelijks waar u denkt een vis mee uit het water te halen. De overige benodigdheden zoals draad, dobber, haakjes, loodjes en het aas word door de organisatie geregeld.

Er zijn super mooie prijzen te winnen voor diegene die het meeste vis vangt, de langste vis vangt en de raarste vis vangt. De Jury zal hier op controleren en oordelen.

Bent u nu laaiend enthousiast geworden, wat we ons goed kunnen voorstellen? Meld u dan nu aan via onze website http://www.kpjfeestweekend.nl. Zonder opgave kunt u helaas niet meedoen. De wedstrijd begint om 13.00 uur

P.s. Voor dit evenement hoeft u zelf geen vispas te hebben, dit is door de organisatie geregeld.

Super feestavond. Vanaf 20.30uur

Deze avond gaan we echt los.
Met optreden van de band THE EUROS gaat het dak eraf. Deze band hoeft eigenlijk geen introductie meer. The Euros staan klaar om je hart te veroveren. Ze zijn de garantie voor een brute show, volgeramd met meer dan 120 superhits uit heden en verleden, en dat alles verpakt in de meest eigenzinnige medleys en mash-ups!!

Ook deze avond is er een spectaculaire show van de DJ BARRY FEST
Barry Fest staat samen met zjin gekke MC DeMike op het podium en zij staan garant voor een knalfeest vol met energie en hits!. Tent open vanaf 20.30uur.

Tickets uitsluitend aan de tentkassa verkrijgbaar.

Zondag 23 april 2023

Deze dag staat weer in het teken van de AUTORODEO . Dit evenement is inmiddels een begrip in de regio. Op ons rodeoveld zullen de deelnemers met hun auto’s de strijd weer aangaan met elkaar. Dit wordt weer een groot spektakel.
Aanvang autorodeo is 13.00 uur. De entree bedraagt € 5,- (uitsluitend aan de tentkassa). Tot 14 jaar gratis entree.

Na afloop van de autorodeo speelt de band Livin’room
De mannen van Livin’Room brengen vol bloed, zweet en snaren, maar vooral met heel veel liefde voor muziek, een prachtig stukje muziek en een uitstekende ambiance! Zo bestaat het podium onder andere uit barkrukken, kasten, vloerkleden en een grote hand geschilderde backdrop, een grote open haard en schilderijen van hun idolen waaronder o.a. CCR en Johhny Cash
Kortom, een prachtig weekend die je echt niet mag missen!!!

Voor tickets en deelname autorodeo kijk op onze website: www.kpjfeestweekend.nl