Fiets-IJsselbridgedrive 2023 Bridge Club Olst

door | apr 11, 2023 | Evenement

Zaterdag 6 mei organiseert Bridgeclub Olst haar jaarlijkse fiets-bridgedrive. We spelen op zes mooie locaties in Olst en omgeving. Start- en eindlocatie is BijRipperda, Rijksstraatweg 97, Den Nul, Olst.

U fietst van locatie naar locatie via een aangegeven route. Uiteraard kunt u ook van de auto gebruik maken.

We spelen zes rondes van vier spellen. De indeling is in groepen van ongeveer gelijke sterkte; geef bij aanmelding s.v.p. aan of uw speelsterkte A, B of C is.

Het inschrijfgeld bedraagt €32,50 per persoon (€65,– per paar). Daarbij is inbegrepen koffie met cake bij aankomst, een goed verzorgde lunch in één van de locaties, een consumptie in de tweede en in de vijfde ronde en borrelhapjes bij de prijsuitreiking.

Aanmelding
Inschrijven per paar via de kalender van de website van Bridgeclub Olst https://10042.bridge.nl/evenementen. Als u lid bent van de NBB dan s.v.p. uw lidnummer vermelden. Na inschrijving ontvangt u een bevestiging.
Het inschrijfgeld dient te worden overgemaakt op rekening NL26RABO0139211950 ten name van Bridgeclub Olst. Na ontvangst van de betaling geldt uw inschrijving.
Deelname is mogelijk voor maximaal 72 paren. Het tijdstip van betaling is de volgorde van inschrijving.
Wilt u blijven dineren, dan kunt u dat bij opmerkingen plaatsen (info hieronder). U kunt zich hiervoor ’s-ochtends bij het afhalen van het gidsbriefje ook aanmelden.

Het programma van de dag wordt uitgereikt bij het ophalen van de gidsbriefjes.

De gidsbriefjes en het programma (inclusief fietsroute) worden tussen 9.15 en 9.45 uur uitgereikt bij Eten en Drinken BijRipperda. De eerste bridgeronde begint om 10.30 uur.

De prijsuitreiking is tussen 17.00 en 17.30 uur op dezelfde locatie.

Na afloop is het mogelijk om BijRipperda te blijven dineren: Het tweegangenmenu is € 25,50 p.p. en het driegangenmenu is € 30,50 p.p. U kunt dit na het diner BijRipperda afrekenen.

Wij hopen u op 6 mei te kunnen begroeten en rekenen op een gezellige en geslaagde dag.

Eten en Drinken BIJRipperda / Bridgeclub Olst

Voor informatie: nieskebridgeolst@gmail.com