Beste senioren van Wesepe

door | apr 11, 2023 | Evenement

Hierbij willen we jullie van harte uitnodigen voor onze jaarlijkse dagtocht, dit keer een rondvaart vanaf Urk. Op dinsdag 16 mei vertrekken we met een bus van de TCR vanaf het Kerkplein in Wesepe richting Urk.

De bus staat om 8.30 uur klaar. We gaan deze dag een bootreis maken met passagiersschip “De Zuiderzee”. Om 10.30 uur gaan we inschepen, en worden we ontvangen met koffie / thee en een plaatselijke specialiteit “een Urker Dikkertje”! Om 11.00 uur gaan de trossen los voor een rondvaart langs een prachtig natuurgebied met vele eilandjes en watervogels. Tijdens het varen vertelt de schipper over het uitzicht en de geschiedenis van Urk.
Om 12.30 uur krijgen we een heerlijke plate met salade, frites en natuurlijk vers gebakken kibbeling!
Voor diegene die beslist geen vis lust, is er kip (bij opgave wel doorgeven). En als toetje vers boerenroomijs, keuze uit 3 smaken.
We krijgen p.p. 2 consumptiemunten die we kunnen inwisselen voor koffie/thee of een drankje (zonder alcohol).
Na het eten is er een klederdrachtshow aan boord. Hopelijk is het die dag mooi weer zodat we ook nog even naar het dek van het schip kunnen.
Om 15.30 uur meren we weer aan in Urk, en stappen in de bus die ons naar huis brengt. We hopen tegen 17.30 uur in Wesepe te zijn.

De kosten voor deze dag zijn 65 euro p.p. Opgave tot 1 mei bij Fineke Middeldorp tel: 0570 532247 of tijdens “het Samen Eten”.
Graag betalen via de bank op nr: NL84 RABO 0377 7353 61 t.a.v. Stichting Ouderensoos Wesepe o.v.v. reisje 16 mei 2023

PS: neem gezellig een kennis of familie lid mee.

Graag tot ziens op de 16de mei.
Hartelijke groeten van Ton, Frank, Annie, Fineke en Erna.