Bouw nieuwbouwplan ‘Op den Hof’ in Den Nul start nog voor de zomervakantie!

door | mrt 28, 2023 | Berichten

‘Wonen in een hofje’ slaat tegenwoordig goed aan, ook op Den Nul. Dit blijkt uit het feit dat er inmiddels 10 woningen zijn verkocht van het nieuwbouwproject ‘Op den Hof’ en dat aannemer Knol Bouw uit Hasselt heeft aangegeven voor de zomervakantie nog te willen gaan starten met de bouw.

Eind vorig jaar is de verkoop gestart en zijn de panden van voormalig vleesverwerkendbedrijf van Essen gesloopt. Verder is de grond afgelopen weken bouwrijp gemaakt, een belangrijk onderdeel van de voorbereidingen om de aannemer te kunnen laten starten in juni. De gemeente heeft inmiddels de projectnaam ‘Op den Hof’ overgenomen en deze als straatnaam officieel bevestigd. Den Nul is dus een straat en 14 adressen rijker, wat goed is voor de leefbaarheid en kwaliteit van Den Nul. Door de diversiteit aan woningen is er ruimte voor zowel starters, doorstromers als senioren waardoor er een gevarieerd hofje met bewoners ontstaat. Projectontwikkelaar Junco heeft nog 4 woningen in de verkoop, variërend van een ruime rijwoning, hoekwoning, tweekapper tot een levensloopbestendige woning.
Er is dus nog plek voor mensen die op zoek zijn naar een stijlvolle, duurzame woning én willen wonen in de prettige sfeer van een hofje. Maar wees er snel bij want er is van ieder nog maar precies 1! Zie hiervoor www.opdenhof.nl of neem contact op met Hannink Makelaars uit Raalte 0572 – 351291 / info@hannink.nl